ActiviTeam

flag_hu

A rendezvények és események sokszínű világában csapatunk is számos és sokszínű módon lehet ügyfeleink segítségére, legyen szó kreatív koncepciók írásáról, szervezési feladatok ellátásáról, vagy akár csak egy jó ötletről.

Fő tevékenységeink mellett alábbiakban is szeretünk maradandót alkotni:

Promóciók

Bizonyos termékek népszerűsítéséhez nem elegendő a szép ruha és a mosoly… oda mi kellünk, különleges arcokkal és szenzációs kommunikációval! Színész animátoraink segítségével a promóciók megismételhetetlenné és különlegessé válnak. A megfelelő geg, az odaillő humor és a szakképzett beszéd eladhatóvá tesz minden terméket.

Animáció

A rendezvények hangulatát „beépített embereinkkel” tesszük fergetegessé, akik megfelelő jelmezben és kiváló kommunikációval szórakoztatják a vendégeket. Animátoraink képzett színész animátorok, kiknek jelenléte feledhetetlenné teszi az eseményt. Így ha bármikor egy kóbor Elvisre akad, vagy netán kalóztámadás célpontjává válik… jussunk eszébe! Előre szóltunk.

Kézműves foglalkozások

Régi és új, hagyományos és modern, natúr és csillogó… kézműveseink számtalan érdekességet kínálnak. S hogy miért válasszon minket? Mert rendkívül igényes kellékekkel dolgozunk, s a minőség eleganciája az egyik legfontosabb célkitűzésünk.